Winkelmand
Geen artikelen
Uw account
Inloggen Klant worden
Assortiment

Bezoekersteller

Bezoekerstellers zijn bij Deco Sign & Code verkrijgbaar met en zonder voetje. De bezoekersteller wordt ook wel een klantenteller of personenteller genoemd en is een simpele, maar effectieve manier om te tellen. De bezoekersteller bevat 4 cijfers en telt maximaal tot 9999. Beide tellers bevatten een ophanghaakje voor bijvoorbeeld een koord. Daarnaast kunt u per product uitgebreide specificaties vinden en status van de actuele voorraad. Voor meer informatie kunt u mailen, chatten of bestel direct online!

Sorteer: (1 pagina's)   1  

35990083 - Bezoekersteller 4 cijfers

Klantenteller / bezoekersteller/ personenteller, simpele maar effectieve manier om te tellen, met een simpele druk op het knopje, telt tot 9999, simpel te resetten. Met ophanghaakje voor b.v.b. een koord, kleur: zilver- metallic zwart, diam:46mm, dikte:31mm.

Actuele status :
Voorradig , direct leverbaar

€ 19,50 ex. btw
€ 23,60 incl. btw


35990084 - Bezoekersteller 4 cijfers met voetje

Klantenteller / bezoekersteller / personenteller, simpele maar effectieve manier om te tellen, met een simpele druk op het knopje, telt tot 9999, simpel te resetten, kan met het voetstukje op b.v.b. een tafel worden geschroefd, maar ook gewoon in de hand (voetstukje is simpel te verwijderen), met ophanghaakje voor b.v.b. een koord, kleur: zilver- metallic zwart, diam:46mm, dikte:31mm.

Actuele status :
Voorradig , direct leverbaar

€ 19,50 ex. btw
€ 23,60 incl. btw

Sorteer: (1 pagina's)   1  
Specials