Winkelmand
Geen artikelen
Uw account
Inloggen
Klant worden

DHL Servicepoint locator

Sinds deze week is het voor ons mogelijk ook om via  DHL - Selektvracht - DHLforYou op gewenste dagdelen of DHL Servicepoints aan te leveren.

Vind de DHL Servicepoints via de DHL locator:   

dhl servicepoint

Kan ik zelf een bezorgdag kiezen?
Nee, dat is niet mogelijk. We bezorgen uw pakje in de meeste gevallen binnen 2 tot 3 werkdagen* (maandag geen werkdag). U kunt de status van het pakje volgen via ‘Track & Trace’. * Invloeden van buitenaf, zoals slecht weer, druk verkeer en calamiteiten kunnen ons schema in de war brengen. Daarom geven wij geen bezorggaranties.

Hoe laat wordt mijn pakje op een (huis)adres bezorgd?
Tussen 12.00 en 18.00 uur. In geval van 'niet thuis' kan het voorkomen dat onze chauffeur het ’s avonds tussen 18.00 en 21.00 uur opnieuw probeert.

Wat gebeurt er als het pakje niet kan worden afgeleverd?
Als de geadresseerde niet thuis is op het moment van aflevering en we kunnen het pakje ook niet bij de buren afgeven, dan laten we een bericht achter en we proberen het later opnieuw (maximaal 3 keer). Kunnen we het pakje na 4 afleverpogingen definitief niet afleveren of het pakje wordt geweigerd, dan zenden wij het pakje terug naar de afzender. We brengen hiervoor geen aanvullende kosten in rekening.

Bezorgen jullie ook pakjes aan postbusnummers, antwoordnummers en NAPO-adressen?
Pakjes geadresseerd aan postbusnummers, antwoordnummers en NAPO-adressen (militaire adressen) kunnen niet door DHLFORYOU.NL bezorgd worden. We nemen deze pakjes daarom niet ter distributie aan.

Hoe weet de geadresseerde of het pakje op het DHL SERVICEPOINT is aangekomen?
De ontvanger krijgt een bericht per e-mail, SMS of gesproken bericht (telefonisch per computer) als het pakje voor klaar ligt op het DHL SERVICEPOINT.

Hoe weet ik of mijn pakje door de geadresseerde is opgehaald?
Zodra het pakje door de geadresseerde is opgehaald, ontvangt u hiervan bericht per sms of mail. Net wat u aan ons hebt doorgegeven.

Hoe lang blijft het pakje op het DHL SERVICEPOINT voor geadresseerde beschikbaar?
Indien het pakje na 2 dagen nog niet bij ons is opgehaald, ontvangt de geadresseerde een herinnering. Dat doen we nog een keer na 5 dagen. Als het pakje 7 kalenderdagen na ontvangst van het pakje op het DHL SERVICEPOINT niet is afgehaald, sturen we het pakje terug naar het door u opgegeven adres. Zowel de geadresseerde als uzelf ontvangen hiervan een bericht per sms of mail. Het pakje is vanaf dat moment niet meer beschikbaar op het DHL SERVICEPOINT.

Kan iemand anders dan de geadresseerde het pakje op het DHL SERVICEPOINT ophalen?
Voor het ophalen van een pakje is altijd een geldig legitimatiebewijs (identiteitskaart, paspoort of rijbewijs) nodig. Iemand anders dan de geadresseerde mag het pakje afhalen. Wel controleren wij de gang van zaken. Is bij verzending voor de optie ‘Extra zekerheid’ gekozen, dan kan alleen de geadresseerde, zoals vermeld op het pakje, met een geldig legitimatiebewijs het pakje ophalen.

Specials